Proefweekend naturistisch kamperen De Ossendijk

  • Evenement vindt plaats op:
  • 30 juni t/m 2 juli 2017
  • Merselo

In het weekend van 30 juni t/m 2 juli biedt de Limburgse verenigingscamping De Ossendijk de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met naturistisch kamperen. Mensen die al bekend zijn met naaktrecreatie zijn natuurlijk ook van harte welkom! Aankomst is op vrijdagmiddag of zaterdagmorgen.

Op zaterdag zijn er verschillende activiteiten zoals jeu de boules, yoga en darten. Verder is het ook mogelijk een wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving te maken. Wandel- en fietsroutes zijn aanwezig. Voor fanatieke mountainbikers loopt er een prachtige mountainbikeroute van 38 kilometer vlak langs de camping. Op fietsafstand vind je verder Zoopark Overloon, het oorlogsmuseum Libertypark en museum´t Freulekeshuus Venray. ‘s Avonds is een tombola waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Op zondagmorgen kun je deelnemen aan het maandelijkse koffie-uurtje. Wil je liever bij je tent/caravan blijven, dat kan natuurlijk ook! Bevalt het je goed en wil je langer blijven? Dat kan tegen aantrekkelijke tarieven.  

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.vrij-uit.eu voor meer informatie. Mail naar info@vrij-uit.eu voor vragen en aanmelding.

Terug naar evenementen overzicht