Flashmob: Let's go TOPless!

14:00 uur gaan de bikinitopjes uit!

  • Evenement vindt plaats op:
  • 19 juli 2017
  • 14.00 uur uur
  • Zandvoort

De Let's go TOPless flashmob gaat alleen door bij mooi weer!
Maandag 17 juli laten we het definitief weten.

Waar is die tijd gebleven dat je gewoon lekker onbezorgd en spontaan topless op het strand kon liggen?! Dat gevoel van vrijheid uit de jaren ‘80 en ’90 willen wij terug! Hou je van zon, zee en strand en ben je in voor iets leuks? Kom dan voor onze flashmob op woensdag 19 juli naar Zandvoort.

Daar, op het strand van Zandvoort, ter hoogte van Strandpaviljoen Havana aan Zee, nemen we ‘flashen’ dit keer wel heel letterlijk. Om stipt 14.00 uur trekken we, hopelijk massaal, onze bikinitopjes uit. Dus verzamel zoveel mogelijk vriendinnen, nichtjes, collega’s en kennissen en kom lekker naar Zandvoort, zodat we met z’n allen ook echt een statement kunnen maken!

Kijk ook eens naar ons Facebook-evenement! Wil je dit voor ons delen? Dan ligt het strand straks vol met bikinitoploze vrouwen en wordt onze Flashmob een succes!

Ben je erbij?
Stuur dan even een mailtje naar communicatie@nfn.nl. Dan houden we je op de hoogte, want het weer moet natuurlijk wel meewerken.
-------------------
Met deze flashmob wil BlootGewoon! Merk van NFN vrouwen bewust maken van de vrijheid en de keuze die ze hebben om bloot te gaan. Topless gaan is een eerste stap. Hoe mooi zou het zijn om topless zonnen en zwemmen terug te brengen in het strandbeeld! Bloot voelt veel vrijer en comfortabeler, het is praktisch en je wordt ook nog eens mooi egaal bruin. En daarnaast geeft het ook een realistischer kijk op het menselijk lichaam. Ieder lichaam is uniek en goed zoals het is!

Terug naar evenementen overzicht