Internatuur Jongerenvakantie 2023

Sinds 2017 organiseert Internatuur de jaarlijkse jongerenvakantie. NFN Open & Bloot is hier de hoofdsponsor van. Ook in 2023 staat er weer een mooie reis op het programma. Ben je klaar om nieuwe vrienden te maken én heb je een geldige NFN-jaarkaart? Lees dan verder!

Praktische informatie

Dit  jaar gaat de reis wederom naar Frankrijk, dit keer naar de blootcamping Creuse Nature in de Limousin. Je verblijft daar 9 dagen (8 nachten) met een groep van maximaal 30 jongeren. Vol = vol!

Vertrek uit Nederland met de bus is op 18 augustus tot vertrek op 26 augustus, aankomst in Nederland is in de avond. De vroegboekprijs is € 390,- en de prijs vanaf 1 juli 2023 is € 410,-

Zelf meenemen: eigen tent, luchtbed, slaapzak en campingstoel!

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  • Kennismakingsborrel vooraf in Nederland met de hele groep
  • Er zijn twee activiteiten inbegrepen bij de reis. Overige activiteiten zijn een eigen keuze.
  • Een plekje om je meegebrachte tentje neer te zetten
  • Ontbijt en diner
  • Een feestavond
  • Een reünie in oktober
  • Een bar waar je water, frisdrank en o.a. bier en wijn te koop is tegen een mooie prijs!

Ga je mee? Meld je aan!

Heb je vragen? Mail dan naar: [email protected]

Veelgestelde vragen over de jongerenvakantie 2023

Wanneer is de jongerenvakantie?

De jongerenvakantie is dit jaar van 18 t/m 26 augustus 2023.

Waar gaat de jongerenvakantie heen?

In 2023 gaat de jongerenvakantie naar blootcamping Creuse Nature in Frankrijk, op 1 dag rijden van Nederland. Op het terrein vind je onder meer een buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een meer om op te varen en  een restaurant met bar.

Wat kost de jongerenvakantie?

Boek je voor 1 juni, dan kost de reis 390 euro. Daarna betaal je 410 euro.

Wie mogen er mee op jongerenvakantie?

Alle jongeren van 18 t/m 27 jaar die in het bezit zijn van een NFN-jaarkaart zijn van harte welkom om mee te gaan.

Hoe meld ik me aan voor de jongerenvakantie?

Gezellig! De jongerenreis is en blijft toegankelijk voor jonge leden tussen de 18 en 27 jaar van alle bij NFN aangesloten naturistenverenigingen en voor rechtstreekse NFN-leden. Er komt binnenkort meer informatie op de website van Internatuur.  Wil je graag mee, wees er dan snel bij, want vol = vol!

Wie organiseert de jongerenvakantie?

Internatuur blijft, net als alle voorgaande jaren, de vakantie organiseren en is als reisorganisatie verantwoordelijk.

In het verleden organiseerde NFN deze reis zelf, maar omdat alleen een officiële reisorganisatie groepsreizen kan verzekeren, is de organisatie sinds 2017 in de professionele handen van reisorganisatie Internatuur. De jongerenreis is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 18 t/m 27 jaar en wordt altijd in samenwerking met de jongeren zelf georganiseerd.

NFN is en blijft de hoofdsponsor van de reis. Zij helpt met zaken als bijv. de promotie in de magazines en nieuwsbrieven en door sponsoring van de vakantie. Er wordt momenteel nog gezocht naar een aantal jongeren die willen helpen in de organisatie. Er hebben er zich al een paar gemeld. Dus, heb je ook interesse en houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Mail dan snel naar  [email protected]

 

Wat is de relatie tussen de JNVN en de jongerenvakantie?

De JNVN is een naturistenvereniging speciaal voor een door jongeren, die sinds 2022 jaar bestaat.

De relatie tussen JNVN en de jongerenvakantie is dat veel jongeren die in voorgaande jaren meegingen met de Internatuur jongerenvakantie, lid zijn geworden van JNVN. Het afgelopen jaar hebben een aantal jongeren van deze vereniging weer als vrijwilliger geholpen met de organisatie van de Internatuur jongerenvakantie.