Ben jij een student die wel van een uitdaging houdt?

Gezocht

24 september 2015 -

Bij NFN houden we wel van een frisse blik. Daarom zijn we op zoek naar een stagiair(e) die ons kan helpen de communicatie met onze doelgroepen eens goed te bekijken.

De middelen die we inzetten om onze boodschap over te brengen zijn divers: middels website, magazine UIT!, nieuwsbrieven, apps, social media, ledenpassen en persoonlijk contact communiceren we met leden en geïnteresseerden. Maar hoe goed werken al die kanalen eigenlijk? En komt onze boodschap wel op de juiste manier over?

Als jij het leuk vindt om je daarin te verdiepen, dan hebben wij een heel leuke stageplek voor je.
Kijk snel bij onze vacatures voor meer informatie.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem