Ben jij thuis net zo naturistisch als op vakantie?

Gezocht

15 mei 2014 -

Ben jij thuis net zo naturistisch als op vakantie?

Naturisten zijn er in alle soorten en maten. Waar de één alleen bloot wil op een warme Franse camping, vertoeft de ander het liefst zoveel mogelijk zonder kleren. Hoe zit dat bij jou? Ben jij thuis net zo naturistisch als op vakantie?

Voor de rubriek Uit & Thuis in UIT! is NFN op zoek naar naaktrecreanten in elke formatie (alleen/met partner/gezin) die kort geïnterviewd en geportretteerd willen worden over hun beleving van het naturisme. Geïnteresseerd? Mail je contactgegevens en wat beknopte achtergrondinfo naar redactie@nfn.nl.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem