Gezocht: vijftig-minners en vrouwen voor Luisterpanel gezocht

Gezocht

12 juni 2017 -

NFN is een organisatie in beweging. De invulling van blote recreatie verandert en wij veranderen graag mee. Op welke manier? Dat hangt mede van jou af. Aan welke producten, diensten en informatie heb jij behoefte en wat vind je van onze huidige producten? We luisteren graag naar je!

Vijftig-minners en vrouwelijke blootrecreanten, laat van je horen! We leggen ons oor al te luisteren bij ruim 1.700 actieve panelleden. Om nog beter de wensen onze totale doelgroep te horen te krijgen zijn we actief op zoek naar de mening van vrouwen en mensen jonger dan 50 jaar. Doe jij mee? Je ontvangt dan maximaal 12 keer per jaar een uitnodiging per mail om deel te nemen aan een kort online onderzoek. Natuurlijk kan je per onderzoek vrij beslissen om deel te nemen en blijven al je antwoorden anoniem.

Meer weten over het NFN Luisterpanel? Kijk dan op www.nfn.nl/luisterpanel

Schrijf je snel in!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem