Help mijn ouders zijn naturist!

Gezocht

22 februari 2017 -

Hoe ga je als puber om met de blote vrijetijdsbesteding van je ouders? In de wintermaanden valt het allemaal wel mee, maar nu de zomer aanbreekt en de vakantiebestemmingen onderwerp van gesprek zijn, zijn er best wat jongeren die het maar lastig vinden.

Wat als je zelf eigenlijk liever niet meer meegaat, maar ook niet alleen thuis mag blijven? Toch maar tegen je zin uit de kleren? Of negeer je de boze blikken en houd jij je zwemkleding aan? En weten je vrienden en klasgenoten hoe het zit?

Voor een verhaal in UIT! zoekt de redactie jongeren die hier iets over willen vertellen. Mail in een kort bericht aan redactie@nfn.nl hoe dit voor jou is en dan neemt de redactie contact met je op.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem