BlootGewoon! Relaxdag

bij Thermae 2000

29 november 2017 -

Donderdag 29 november 2018 vindt de BlootGewoon! Relaxdag bij Thermae 2000 plaats. NFN-leden en introducés kunnen deze dag met een fikse korting gebruikmaken van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft. Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenbad, tot rust komen in de diverse sauna's, ontspannen tijdens een weldadige massage of deelnemen aan een workshop. Kom jij ook?

Bestel -knop

Vouchercodes

Leden gebruiken de code: BlootGewoon18LID
Introducés gebruiken de code: BlootGewoon18INTR

Boordevol activiteiten: wat kun je verwachten?

De standaard dagentree geeft je de hele dag (van 09:00 tot 23:00u) toegang tot alle faciliteiten van het wellnesscentrum. Daarnaast kun je deelnemen aan belevenisprogramma's als floating, aqua fitness, opgietingen en Thermae Motion. Gebruik van shampoo en scrubzout is inbegrepen.

De dagentree met workshop biedt daarbovenop nog deelname aan workshops, als mindfullness, massages en rasul behandeling.

Tenslotte is het mogelijk de standaard dagentree en de dagentree met workshop uit te breiden met een 2-gangenlunch in Restaurant Senses

Prijzen

Soort entree Leden Introducés Regulier tarief
Standaard Dagentree € 12,50 € 15,- € 34,50
Dagentree met workshop € 25,- € 27,50 € 54,-
Dagentree met 2-gangenlunch € 29,45 € 31,95 € 51,45

Dagentree met workshop + 2-gangenlunch

€ 41,95 € 44,45 € 70,95

Ben je lid van NFN dan ontvang je dus een mooie korting!  Je mag ook een introducee meenemen. Een leuke manier om hem of haar te laten kennismaken met één van de vele voordelen van het NFN-lidmaatschap, want normaal gesproken kost een entreekaartje wel € 34,50! Ken je iemand die nog geen lid is? Schrijf je vriend/vriendin, kennis of familielid dan snel in, want dan profiteert hij/zij direct van de korting. Daarnaast ontvangt diegene natuurlijk ook kortingen op campings en accommodaties en nog veel meer ledenvoordeel. Dat lidmaatschap heb je er dus zo weer uit!

Ikwordlidknop

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem