Start binnenzwemseizoen

Ledeninfo

24 september 2017 -

Ook de smaak van tropische zwemparadijzen en baantjes trekken te pakken gekregen tijdens je vakantie? Hou dat vast en ga lekker binnen zwemmen in een van de vele zwembaden!

Op de site vind je onder Locaties/zwembaden de lijst met ruim 40 zwemlocaties. Er is er vast ook één bij jou in de buurt. Alle baden hebben een eigen aanbod: van een eenvoudig zwembad tot een zwemparadijs, wel of niet in verenigingsverband, met of zonder NFN-ledenpas en van eens per maand tot twee keer per week. Kijk voor meer informatie hierover bij de locaties. 

Opening seizoen
Op zondag 3 september zijn enkele van de baden alweer begonnen met hun eerste blootzwemuur, zoals bijvoorbeeld Sportfondsenbad in Delft bij de Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD).

Nieuw!
Ook dit seizoen is er een zwembad bijgekomen: het Borgelerbad in Deventer. Hier kunnen zwemmers tot en met december 2017 blootzwemmen. Als het een succes is, krijgt dit in 2018 een vervolg.

Ook de Sprenkelaar in Apeldoorn heropent deze herfst haar deuren voor naaktrecreanten. Na een grote verbouwing is het wellness gedeelte sterk uitgebreid.

NFN is blij met een lijst van ruim 40 locaties op de site! Door onder meer de inspanning van aangesloten zwemverenigingen, zwembaden en individuele zwemmers zijn deze blootzwemuren mogelijk. NFN ondersteunt en promoot blootzwemmogelijkheden van harte, dus nieuwe initiatieven op dat gebied zijn altijd welkom.

 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem