Gezellig jongerenweekend in Dordrecht

Lezersverhaal

22 november 2016 -

Vrijdag 16 september stapte ik met mijn buurmeisje in de auto. We gingen op weg naar Dordrecht, naar camping De Ammoniet van vereniging Goed Af. Hier zouden we met andere jongeren van NFN een weekend kamperen tijdens het nazomerweekend.
We werden hartelijk ontvangen, met een rondleiding langs alle faciliteiten en een lekker kopje koffie. Er druppelden steeds meer jongeren binnen. Iedereen werd begroet en geknuffeld. Het was alweer veel te lang geleden. Een maand daarvoor, tijdens de jongerenzomervakantie, zagen we elkaar tenslotte elke dag!

Nadat we de tent op hadden gezet op het veld dat we toegewezen hadden gekregen, nestelden we ons op het terras waar we onder het genot van een wijntje, biertje en frisje bijkletsten en herinneringen ophaalden aan de zomervakantie.

De volgende ochtend stond er een activiteit op het programma. Er was een tocht in de omgeving uitgezet, waarbij we met behulp van aanwijzingen naar de volgende locatie moesten lopen. Toen we terugkwamen op de camping was het zó warm dat we snel de kleren uitdeden en een duik namen in het zwembad. Het was een gezellige middag waarbij er spelletjes gespeeld werden, gezond werd en gelachen.

Om 19 uur was het etenstijd. De camping had een geheel verzorgde barbecue geregeld, met zelfgemaakte salades en lekker vlees. Ik kan je vertellen dat de buikjes helemaal vol waren aan het eind. We rolden terug naar de tent om onze outfit te pakken voor het themafeest: “Dress up as the letter ‘P’.” Ikzelf was als popcorn verkleed en anderen droegen outfits als papegaai, paardrijdster en papa. Ook de campinggasten deden enthousiast mee door verkleed te gaan in hun pyjama. Het was een geweldig feest! Tot in de late uurtjes werd er gelachen en gedanst.

De zondag begon iedereen moe maar voldaan aan het opruimen van de tentjes en de terugreis naar huis. Na vele knuffels vertrokken ook wij.

We willen de mensen van camping De Ammoniet bedanken voor het ontzettend fijne weekend! Een aanrader om nog eens naar terug te gaan.

Dinda

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem