Bezorging magazine Bloot #4

Nieuws

18 juni 2019 -

Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek. We hebben begrepen dat er deze week nog magazines bij onze leden in de bus vallen. Als je het magazine nog niet ontvangen hebt hoef je dat op dit moment niet te melden. Als je op 26 juni het magazine nog steeds niet ontvangen hebt, vragen we je een e-mail met je adresgegevens te sturen naar info@nfn.nl. Wij sturen je dan het magazine alsnog toe. 

Hartelijk bedankt voor je begrip.  

Je kunt hier vast het inkijkexemplaar bekijken: www.blootgewoon.nl/bloot 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem