Borden naaktstrand Maasvlakte2 weer weg

Nieuws

1 juli 2016 -

Het is niet duidelijk waar alle aanduidingsborden gebleven zijn, maar het gevolg is vervelend. Veel badgasten in zwemkleding nemen het naaktstrand nu in beslag waardoor de blote badgast zich niet altijd meer even prettig voelt.

De strandbeheerder en NFN zijn in onderhandeling over het plaatsen van nieuwe borden op zo kort mogelijke termijn. Wat NFN betreft worden dit de nieuwe strandborden die deze lente zijn geïntroduceerd. Overigens gaat er binnenkort ook weer zand worden opgespoten, waardoor de strandoppervlakte wordt vergroot. De noodzaak van de "migratie" van textielrecreanten zal dan ook verminderen. NFN verwacht dat eind juli de borden weer geplaatst zullen worden.

Voor alle duideijkheid: het naaktstrand begint zich rechts van de noordelijkste strandopgang bij P1. Lees hier meer over dit mooie strand.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem