Camping Mas de Nadal per direct gesloten

Nieuws

8 mei 2014 -

De fraaie en rustige camping Mas de Nadal in de Midi-Pyrenées in Zuid-Frankrijk stond al enige tijd te koop. Eind april is het de eigenaren Trix en Mario Louwhoff gelukt een koper te vinden. De nieuwe eigenaren sluiten eind juni de camping en zullen Mas de Nadal in 2015 als textielterrein heropenen.

Mario en Trix hadden het plan om Mas de Nadal tot 1 juli open te houden, om daarna van hun welverdiende pensioen te gaan genieten. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn. Op 5 mei is eigenaar Mario Louwhoff zeer plotseling en zonder enige aanwijsbare reden overleden. Zijn vrouw Trix heeft daarop moeten beslissen om camping Mas de Nadal per direct te sluiten.

Wij wensen Trix alle sterkte toe met dit grote verlies.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem