Camping Natukreek sluit deuren

Nieuws

16 augustus 2018 -

Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Dit is de droeve essentie van een brief die vaste bewoners en jaarplaatshouders gisteren ontvingen. Sinds 1 augustus heeft het terrein nieuwe eigenaren die het terrein niet langer openstellen voor naaktrecreatie. Volgens de verkoper was het terrein onvoldoende rendabel. Daarnaast dienen er nieuwe investeringen plaats te vinden. De combinatie van deze factoren heeft hem doen besluiten tot verkoop. Wrang in dit verhaal is dat veel vaste bezoekers en eigenaren ook in 2004 met verkoop van het terrein te maken kregen. Tot dan was een toenmalige dochtermaatschappij van NFN eigenaar van het terrein. Het lukte bij verkoop toen in elk geval de naturistische bestemming te houden. Nu is dus dit helaas niet het geval.

De vorige eigenaar (tevens eigenaar van Naturistenpark Flevo-Natuur) biedt gedupeerden de mogelijkheid hiernaar te verhuizen. Ook kan men vragen stellen over de verkoop via verkoopvan@natukreek.nl.

NFN betreurt uiteraard het verlies van een mooie, naturistische bestemming op een plek direct aan het water, maar NFN stelt ook vast dat het terreinexploitanten vrijstaat een naturistische bestemming op te heffen. Net zoals men ervoor kan kiezen een naturistencamping op te starten. Als je vragen aan NFN hebt, mail dan naar bernd@nfn.nl. NFN ondersteunt de bewoners via de activiteitenvereniging Club Natukreek om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem