Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

Nieuws

7 mei 2019 -

In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Welke boodschap willen zij graag delen met iedereen? Vandaag was Christine Kouman, directeur van NFN Open & Bloot optimist van de dag!

Hier lees je het betoog van Christine:
''Er zijn twee miljoen Nederlanders die zo nu en dan heerlijk zonder kleding relaxen, zonnen, zwemmen of op vakantie gaan. Helaas komt nog niet iedereen eerlijk uit voor zijn keuze om bloot te recreëren. En dat is zonde! Bij NFN Open & Bloot zetten we ons daarom iedere dag in voor de maatschappelijke acceptatie van bloot. Wij delen kennis en verstrekken informatie over bloot recreëren aan ruim 58.000 leden en ieder ander die hierin geïnteresseerd is. Bloot recreëren gaat niet over seks of perfecte lijven. Maar over je eigen keuzes maken en respect hebben voor jezelf en voor anderen. Want iedereen is verschillend. Bloot mag, maar het hoeft niet. Bloot recreëren geeft je een heerlijk vrij gevoel! We raden iedereen aan dit zelf eens te ervaren op één van de ruim 500 plekken voor naaktrecreatie in Nederland. Onze droom? Wij hopen als belangenbehartiger uiteindelijk overbodig te worden in een Nederland waarin bloot net zo normaal is als elke andere recreatievorm.''

Terugluisteren
Klik hier om te luisteren. Vanaf 25:55 hoor je het inspirerende verhaal én betoog van Christine.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem