Commentaar op je lichaam? Vertel 't ons!

Nieuws

29 maart 2018 -

Respect voor elkaars keuze én lichaam; het is één van de kernwaarden onder blootrecreanten. Toch kan het gebeuren dat je een vervelende opmerking te horen krijgt over jouw lichaam. Bodyshaming heet dat. Terwijl bloot zijn juist een positieve invloed heeft op je zelfbeeld! Voor een artikel in ons magazine Bloot! zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met minder leuke reacties op zijn/haar lichaam. Zou jij daar persoonlijk (anoniem mag ook!) iets over willen vertellen? Hoe ga je daar bijv. mee om en hoe zet jij shaming om in loving? Stuur ons dan een berichtje: redactie@nfn.nl

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem