Deel met ons je ervaring op het naaktstrand

Nieuws

12 juli 2018 -

Wie kent het niet? Het ultieme gevoel van vrijheid als je de wind en de zon op je blote huid voelt. En daarna lekker afkoelen in de weidse zee of in het groen omzoomde meer!

Dit ervaar je op een van onze bijna 100 naaktstranden. En als pleitbezorger van de Nederlandse naaktstranden waakt NFN Open en Bloot voor het behoud en de goede kwaliteit hiervan. Maar dat kunnen we niet alleen. Jij kunt ons daarbij helpen! Ben je van plan om de komende periode een naaktstrand te bezoeken?

Meld dan op onze website hoe jij het strandbezoek ervaart en plaats een recensie op de locatiepagina  van “jouw” naaktstrand. Dankzij jou hebben dan ook andere strandbezoekers profijt van jouw werk!

Wil je niet alleen je ervaring delen, maar wil je ook onze reactie op je strandervaring? Doe je een beroep op onze kennis en ervaring of wil je simpelweg ons advies of onze hulp? Mail dan naar ons speciale mailadres strand@nfn.nl, zodat we je rechtstreeks kunnen antwoorden.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem