Delftse Hout: Helderheid, zekerheid & veiligheid

Nieuws

27 november 2017 -

Omdat op 30 november de Delftse gemeenteraad zich over de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening (APV) buigt, heeft NFN het college en de gemeenteraad opnieuw gevraagd het naaktstrand in de Delftse Hout officieel aan te wijzen. Naaktrecreatie mag volgens de wet namelijk zowel op specifiek daarvoor aangewezen locaties als op niet aangewezen geschikte locaties. Na de rechtszaken rond de Delftse Hout laat de politie naaktrecreanten met rust, maar er blijven nog altijd bezoekers weg omdat zij de voorkeur geven aan een vaste plek, die ook als zodanig herkenbaar is.

NFN zou dan ook graag zien dat de gemeente Delft meer zekerheid en meer veiligheid naar de naaktrecreanten uitspreekt. Dit hebben wij dan ook kenbaar gemaakt in een brief aan burgemeester Van Bijsterveldt. Door het ontbreken van duidelijke bebording kunnen er ook discussies ontstaan tussen voor- en tegenstanders van blootrecreatie over het al dan niet naakt recreëren op een bepaalde plek.  Het creëren van duidelijkheid in de APV vermijdt ook zulke onnodige en ongewenste conversaties.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem