Doe mee met de Beach Cleanup Tour!

Nieuws

20 juni 2016 -

‘De héle Noordzeekust schoon’, dat is het motto van de Beach Cleanup Tour die dit jaar van 1 tot en met 14 augustus plaatsvindt. Nu laten wij naaktrecreanten het strand ALTIJD al keurig achter, dus kunnen we mooi onderuit gaan zitten, toch? Mooi niet. NFN roept al haar leden op om lekker mee te doen aan dit (niet-naturistische) evenement dat voor een deel over het naaktstrand leidt. Er zijn verschillende etappes die je kunt lopen en waar je je handen uit de mouwen kunt steken. Lees meer!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem