Eventuele waterskibaan hindert naturisten in Friesland

Nieuws

28 augustus 2014 -

Het fraaie naaktstrand bij recreatieplas de Potten in het Friese Súdwest-Fryslân kan weleens minder bezocht gaan worden. Als tenminste de plannen voor een waterskikabelbaan doorgaan. Het college van B&W ziet de waterskikabelbaan wel zitten, anderen zijn minder enthousiast.

Volgens de initiatiefnemers zou de baan zo goed als geruisloos zijn. Natuurlijk is dat nog maar de vraag. En regelmatig dichtbij voorbijzoevende waterskiërs bevorderen natuurlijk niet de natuurbeleving en rust die (naakt)recreanten nu in dit gebied vinden.

Hoewel de plannen nog in een zeer vroegtijdig stadium zijn, hebben NFN en bezoekers hun zorg reeds geuit bij de verantwoordelijke wethouder. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem