Help mee naaktrecreatie op eilandje Grevelingenmeer mogelijk te maken

Nieuws

8 augustus 2014 -

Veel naturistische bootbezitters gaan, als de omstandigheden het toelaten, op hun boot uit de kleren.  Maar vaak blijft het daarbij. Aanmeren om op een strandje te gaan liggen of de natuur in te lopen kan bijna nergens.

Daarom heeft een bootbezitter zich tot doel gesteld te zoeken naar een eilandje in het Grevelingenmeer waar hij en anderen naturistisch kunnen recreëren.

Hij heeft hiervoor een aanvraag ingediend bij het recreatieschap Grevelingen. Ook is hij ook op zoek naar sympathisanten: mensen die willen meehelpen deze droom waar te maken of mensen die simpelweg gebruik zouden maken van zo’n bijzondere naturistische voorziening.

Vind jij dit ook een goed idee en wil je meehelpen? Neem dan contact met hem op via info@nfn.nl 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem