Hopelijk snel nieuw naaktstrand in Aa en Hunze

Nieuws

11 september 2014 -

Er is goede hoop op een nieuw naaktstrand in de gemeente Aa en Hunze in Drenthe. Het voormalige naaktstrand Grote Moere is inmiddels gesloten en nu wordt er naarstig naar een nieuwe locatie gezocht.
 
De burgemeester heeft de door NFN ingebrachte randvoorwaarden voor een nieuw naaktstrand uitgezet binnen recreatieschap Drenthe. Dat heeft tot nu toe nog  geen resultaat opgeleverd, maar er wordt wel serieus naar gekeken.
 
Tegelijkertijd zijn ambtenaren van de gemeente Aa en Hunze bezig om terreinen te zoeken die aan de voorwaarden van NFN voldoen. Er zijn inmiddels drie van dergelijke terreinen gevonden. Nu wordt verder onderzocht of deze terreinen inderdaad geschikt zijn voor naaktrecreatie. Zodra dat duidelijk wordt, kan NFN reageren.
 
Al met al is de gemeente Aa en Hunze serieus bezig een goede locatie te vinden voor alle naaktrecreanten in de omgeving.
 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem