Jaarverslag NFN

Nieuws

12 juli 2016 -

In het jaarverslag kijken we terug op de activiteiten van het afgelopen jaar. Aan bod komen onder andere de visie van het bestuur en de interne ontwikkelingen zoals de indiensttreding van nieuwe directeur Christine Kouman. Daarnaast een overzicht van activiteiten en evenementen zoals de naaktzwemdag in het Tikibad, de landelijke Open Dag Naaktrecreatie en onze aanwezigheid op de Vakantiebeurs. Natuurlijk ook een vooruitblik op de plannen van 2016, waar we nu natuurlijk volop mee bezig zijn.

Bekijk hier het jaarverslag.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem