Moet de Blote Nieuwjaarsduik blijven bestaan?

Nieuws

4 september 2014 -

Toen NFN de Blote Nieuwjaarsduik in 2013 voor het eerst organiseerde, waren we verrast door de hoge opkomst. 175 deelnemers! Dit jaar werden er 203 koppen geteld. Meer mensen dus. Daar zijn we blij mee, maar toch is de stijging zo gering dat we goed moeten onderzoeken of het aantal mensen dat blij wordt van de duik wel opweegt tegen de kostbare organisatie. NFN heeft daarom moeten besluiten om de duik alleen te organiseren als er zich vóór 1 oktober minimaal 200 mensen hebben aangemeld. Schakel dus je gezin, vrienden en collega’s in en meld je aan. Na 1 oktober laten we je weten of de duik definitief doorgaat.

Aanmelden?
Melden zich voldoende deelnemers dan organiseert NFN op donderdag 1 januari een Blote Nieuwjaarsduik op het naaktstrand van Zandvoort, inclusief erwtensoep, chocomel en voor NFN-leden een gratis presentje. Wil je meedoen aan deze gezellige middag? Stuur dan vóór 1 oktober een mail met het aantal deelnemers (incl. naam en leeftijd) aan nieuwjaarsduik@nfn.nl.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem