Naakte nieuwjaarsduiken 2015

Nieuws

29 december 2014 -

Hoewel NFN deze keer zelf geen nieuwjaarsduik organiseert, kun je als naturist of geïnteresseerde naaktrecreant wel degelijk in je blootje op donderdag 1 januari het nieuwe jaar inluiden. NFN heeft de diverse nieuwjaarsduiken in een overzicht gezet, op volgorde van aanvangstijd.

Mensen met een ledenpas van NFN of van de naturistenverenigingen zijn om 12:00 uur van harte welkom in Nuenen. Daar organiseert Naturisten Zwemvereniging Nunat een nieuwjaarsduik. Het evenement vindt plaats bij naturistenvereniging Kuikseind in Middelbeers.
Meer informatie: Naturistenvereniging Kuikseinds, Kromvensedijk 11 in Middelbeers.

Bij het naaktstrand van Zandvoort kun je ook om 14:00 uur het water in. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Michel Hochstenbach. De groep vertrekt om 12:00 uur vanaf Gravingen en is rond 13:00 uur op het strand. Je kunt je hier bij aansluiten, maar kunt ook op eigen houtje naar het strand komen.
Meer informatie: Michel Hochstenbach, de.stap@hetnet.nl

In de Galderse Meren bij Breda wordt een jaarlijkse, naturistische nieuwjaarsduik gehouden. Het evenement begint om 14:00 uur 's middags.
Iedereen is van harte welkom.
Meer informatie: kees_thea_sperber@casema.nl

In Het Twiske bij Oostzaan is eveneens een nieuwjaarsduik. Daar klinkt het startschot om 14:00 uur op het naturistenstrand Baaiegat. Elk jaar komen zo'n 30 vaste bezoekers van het naaktstrand elkaar een goed jaar wensen. Samen drinken ze warme chocolademelk of glühwijn en natuurlijk nemen ze een frisse duik. Iedereen die graag bloot meeduikt, is van harte welkom.
Meer informatie: Hans Mandjes, tel. 06-48363237

Net als voorgaande jaren is er bij Groene Ster Leeuwarden een nieuwjaarsduik. Vooraf is er een gezellig samenzijn bij het strandje en daarna wordt er afgesloten met een duik in adam- of evakostuum om het nieuwe jaar in te luiden. Deze duik begint om 14:00 uur. Meer informatie op strandje.nl.

Om 14:00 uur kun je ook terecht in Walcheren-Vrouwenpolder voor een eerste natte duik in het nieuwe jaar. Deelnemers kunnen zich na afloop meteen verwarmen met een kopje soep.
Meer informatie volgt binnenkort op www.delta-natuur.nl

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem