Naaktstrand Fun Valley opgeheven

Nieuws

22 februari 2013 -

Vanaf heden staan de deuren van Fun Valley (voormalig Dagstrand Oost-Maarland) bij Maastricht niet langer open voor naaktrecreanten.

"Bezoekersaantallen van het naaktstrand hebben wij niet. Maar op drukke dagen was het textielstrand overvol, terwijl er nauwelijks mensen op het naaktstrand lagen. En de tijd brengt met zich mee dat we ons terrein rendabel moeten houden." Tegen deze redenering van Fun Valley valt weinig in te brengen. Het recreatieterrein biedt, volgens Fun Valley, geen alternatieve mogelijkheid voor het inrichten van een naaktstrand. "Het spijt ons oprecht als we hiermee naaktrecreanten moeten teleurstellen."

Op de website vermeldt Fun Valley dat het strand zal worden ingericht voor outdoorevenementen en als activiteitenlocatie. Het wordt mogelijk om hier beachvolleybal te spelen en te barbecueën.

Uiteraard vindt ook NFN het jammer dat naaktrecreanten niet meer bij Fun Valley terecht kunnen. De dichtstbijzijnde naaktstranden zijn De Maasplassen aan de Pietersplas bij Maastricht, en iets verder weg, Isabellagriend aan de Oolderplas bij Roermond (50 kilometer verderop).

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem