Najaarsactie 2019

Nieuws

1 september 2019 -

Najaarsactie: gratis lid tot 2020!

Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid. Met je ledenpas profiteer je direct van alle voordelen van het lidmaatschap én je krijgt onze magazines Bloot! en UIT! thuisgestuurd!

Ook 2020 wordt een heerlijk blootjaar! Hoe we dat weten? Er staan weer tal van leuke blootactiviteiten op het programma. Onze redactie barst van de ideeën voor mooie nieuwe edities van UIT! en Bloot! magazine. Ook volgend jaar is er geen blootlocatie op de wereld die aan je aandacht kan ontsnappen; onze nieuwe locatiezoeker BlootKompas! zorgt ervoor dat je dankzij de vele filtermogelijkheden altijd een naturistenterrein, camping, strand, B&B of sauna vindt die bij je past. 

Word nu lid van NFN en ontvang je lidmaatschap tot 2020 gratis>

Samen staan we sterk
Dit kunnen wij alleen mogelijk maken samen met jou! Want alleen met en door onze leden kunnen we in alle rust en vrijheid bloot blijven genieten. Samen met hen bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

Dit jaar gratis lid
Als je nu (in ieder geval vóór 1 december) lid wordt, dan ontvang je het resterende lidmaatschap van 2019 gratis! 

Ledenvoordeel
Het lidmaatschap voor NFN bedraagt in 2020 € 30,20. Wij waarderen het dat je lid wilt worden. Daarom hebben we kortingen geregeld bij een groot aantal campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. Wist je trouwens dat jij als lid van NFN met je ledenpas terecht kunt bij alle naaktlocaties ter wereld? En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit! Je kunt direct gebruik maken van alle ledenvoordelen die je vindt op onze Ledenvoordeelpagina.

Word nu lid van NFN en ontvang je lidmaatschap tot 2020 gratis>

Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Bezorging magazine Bloot #4

18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek.

Lees dit nieuwsitem