Naked Tour Kunsthal Rotterdam groot succes

Nieuws

29 juni 2017 -

Volgens een woordvoerder van de Kunsthal was het 'helemaal niet raar', je raakt er snel aan gewend dat iedereen bloot is. Het paste heel goed bij de tentoonstelling.''

In de Kunsthal is een overzicht te zien van het werk van de Amerikaanse fotograaf Robert Mapplethorpe. De ruim tweehonderd foto’s en objecten schijnen een nieuw licht op zijn favoriete genres: portretten, zelfportretten, naakten en stillevens. In een belangrijk deel van het werk van Mapplethorpe staat het menselijk lichaam centraal. Als geen ander weet hij de vormen van het lichaam op een sculpturale manier weer te geven.

De allereerste Naked Tour was een groot succes. Met bijna honderd deelnemers en een leuke en relaxte sfeer is Kunsthal Rotterdam erg te spreken over het project en overweegt zelfs een tweede tour.

Kijk hier het filmpje van de tour.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem