Naturistengedeelte Loodsmansduin blijft

Nieuws

25 juli 2018 -

Het naturistengedeelte op camping Loodsmansduin bij Den Hoorn (Texel) blijft de komende twee à drie jaar bestaan. NFN heeft zich sterk gemaakt voor behoud ervan. Dit is namelijk het enige terrein op de Waddeneilanden waar je in je blootje kunt kamperen.

Het gedeelte waar bloot gekampeerd mag worden is al sinds 1989 in gebruik. Het beslaat één van de mooiste plekjes van de camping, in de duinen, maar de bezettingsgraad (het aantal gasten) is niet optimaal. Omdat het aantal geklede campinggasten wel toenam, werd het idee geopperd het mooste stukje van de camping voor iedereen open te stellen en zodoende het naaktgedeelte te verkleinen. Na overleg met NFN heeft Loodsmansduin besloten de huidige situatie nog zo'n twee à drie jaar aan te zien om daarna met een definitief besluit te komen.

NFN houdt de situatie in de gaten! En mochten jullie nog richting Texel willen gaan, check dan of er nog plaats is op dit mooie natuurstukje van de camping!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem