Nieuwe borden wijzen naaktrecreanten de weg op Maasvlakte 2

Nieuws

16 juni 2014 -

Bezoekers van het naaktstrand op de Maasvlakte 2 vinden straks hun weg dankzij de strandborden van NFN. Deze bezoekers werden tijdens de eerste warme dagen namelijk geconfronteerd met een groot aantal geklede bezoekers op ‘hun’ strand. Naaktrecreanten werden zelfs onvriendelijk behandeld waardoor zij zich er niet meer prettig voelden. Het Havenbedrijf Rotterdam, exploitant van het strand, en NFN ontvingen een groot aantal klachten.

De oorzaak van het probleem zit naar alle waarschijnlijkheid in de matige bebording van het naaktstrand. In goed overleg kwamen beide organisaties al snel tot een oplossing: NFN stelt haar eigen strandborden ter beschikking en het Havenbedrijf gaat ze  plaatsen. Dit gebeurt binnen enkele weken.

Een uitstekend voorbeeld van samenwerking tussen naaktrecreanten, strandexploitant én belangenorganisatie.

Lees ook het artikel in De Telegraaf, 18 juni 2014

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem