NFN-dag in Tikibad groot succes

Nieuws

19 december 2014 -

Op zondag 14 december stond het Tikibad in Wassenaar in het teken van de NFN-leden. NFN organiseerde daar voor de zesde keer een NFN-dag. Eén keer per jaar kun je dan zonder natte zwembroek of badpak van de glijbanen, zodat je extra snel beneden bent.

Het zwembad was voor de naaktzwemmers van 14.00 uur tot 22.00 uur geopend. Tijdens de gezellige dag hing er een ontspannen sfeertje in het beroemde bad.  

Maar liefst 500 NFN-leden roetsjten van de vele glijbanen en plonsten in het de diverse baden. Het was echt een dag vol spetterplezier voor jong en oud. 

NFN zet zich ook in de toekomst in om diverse activiteiten voor haar leden mogelijk te maken, om voor leden zo een aantal onvergetelijke dagen te organiseren.

Hou onze evenementenkalender in de gaten voor de volgende NFN-evenementen.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem