NFN en RTV Drenthe zoeken nieuw naaktstrand

Nieuws

1 mei 2014 -

Vooruitlopend op het onderzoek met de gemeente ging NFN-directeur Henk Jan Kamerbeek al vast op pad om enkele mogelijkheden te onderzoeken.

Vorige week kwamen de gemeente Aa en Hunze en NFN overeen om samen op zoek te gaan naar een geschikt naaktstrand. Dit nadat naaktrecreatie aan de Grote Moere werd verboden. Hierop vooruitlopend bekeken NFN-directeur Henk Jan Kamerbeek en RTV Drenthe alvast enkele locaties.

NFN zal de gemeente de voorwaarden sturen waaraan een nieuw naaktstrand moet voldoen. Een naaktstrand dat dermate attractief is dat het van recreatieve waarde is voor één van Nederlands meest toeristische provincies. Pas daarna wordt bekeken welke locaties in aanmerking komen.

Bekijk de reportage.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem