NFN gaat weer twitteren

Nieuws

18 juli 2016 -

Daar zijn we weer! Tijdens onze twitterpauze hebben we goed nagedacht over onze bijdrage aan een dialoog op Twitter.

We vinden het belangrijk te laten zien dat er 2 miljoen Nederlanders zijn die het prettig vinden bloot te recreëren. Dat doen ze vanuit verschillende beweegredenen. Wij respecteren en omarmen die van harte. Op twitter willen we op een positieve manier ervaringen met elkaar delen, vooral door te letten op wat we met elkaar gemeen hebben. Deze zienswijze heeft natuurlijk invloed op de hele koers van NFN en we zijn dan ook druk bezig die vorm te geven.

Daarnaast vinden we het respect voor de keuzes die mensen maken belangrijk. Niet iedereen hoeft bloot te gaan recreëren, maar we hebben wel allemaal de vrijheid die keuze te maken. En als iemand ervoor kiest om bloot recreëren, dan verdient die keuze ieders respect. Net zoals we verwachten dat we als naaktrecreanten onderling elkaars invulling van bloot respecteren.

Misschien zijn we deze zomer zelf nog niet zo actief op Twitter, we horen wel graag jullie positieve ervaringen met bloot.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem