NFN in Feiten en Fabels

Nieuws

16 december 2013 -

NFN was zondag 15 december 2013 te zien in het SBS6-programma Feiten & Fabels.

Feiten & Fabels is een programma van SBS6 waarin presentatrice Aukje van Ginneken op zoek gaat naar het waarheidsgehalte achter de meest uiteenlopende verhalen. Elke aflevering wordt er een thema behandeld. Aan de hand van verschillende items zie je welke verhalen wel en welke niet waar zijn.

De aflevering van 15 december stond in het teken van levenstijl met daarin o.a. naturisme en naaktrecreatie. Maaike Brugman en Henk Jan Kamerbeek van NFN geven antwoord op wat feiten en wat fabels zijn bij naturisme en naaktrecreatie.

Bekijk het fragment met de NFN-medewerkers Maaike Brugman en Henk Jan Kamerbeek.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem