NFN in het RTL4-programma Wist je dat?

Nieuws

1 april 2016 -

Afgelopen week stond in het teken van de opnames van het programma Wist je dat? van RTL4. In het programma komen wekelijks de leukste feiten voorbij over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het perfecte programma om de belangrijkste feiten over naaktrecreatie eens te vertellen aan een breed publiek. En om te laten zien dat bloot recreëren iets heel normaals is. Presentator Koert-Jan de Bruijn, o.a. bekend van zijn rol in de soap GTST, vroeg o.a. directeur Christine Kouman het hemd van het lijf! De herhaling is ook nog op zaterdag 16 april te zien om 16.30 uur op RTL5.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem