NFN met sauna's en hot tub op Amsterdam Woods Festival

Nieuws

28 juli 2016 -

Wat het weer ook doet, warm wordt het sowieso op Amsterdam Woods Festival op 26 en 27 augustus! Wil je even helemaal tot rust komen midden op een drukke festivaldag? Maak dan een pitstop bij onze Sauna & Hot Tub Relax Area. Daar staan 3 houtgestookte pop-up sauna’s voor je klaar. Of spring in de hot tub en pak daarna een verfrissende, koele douche. 

Met badkleding aan of open en bloot? Doe waar je je lekker bij voelt! Kijk op het tijdschema bij de Sauna & Hot Tub Relax Area om te zien wanneer je zonder en met badkleding welkom bent in de sauna. Kies je voor het laatste, vergeet dan niet je bikini of zwembroek mee te nemen.

Kijk hier voor meer informatie!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem