NFN op de Vakantiebeurs

Nieuws

1 januari 2013 -

Kom naar de Vakantiebeurs en doe mee met onze vermakelijke quiz, win mooie doeken in de loterij en laat je verleiden door het aanbod van campingeigenaars die speciaal voor jou naar Nederland zijn gekomen. Laat de vakantievoorpret maar beginnen!

Het Naaktrecreatieplein op de Vakantiebeurs ademt dit jaar een vertrouwde campingsfeer. Behalve de NFN-stand vind je er onder meer reisbureau Internatuur, de campings van France 4 en Natustar, camping El Zorro, Devèze, De Reenert en CHM René Oltra, B&B Casa de Cinco Hermanos en Hotel Vritomartis. En natuurlijk is er ook een uitgebreide vertegenwoordiging van Nederlandse naturistenverenigingen en buitenlandse naturistenfederaties te vinden.

Voordeel, voordeel en nog eens voordeel
Tijdens de Vakantiebeurs zijn veel producten uit onze webwinkel met extra veel korting te krijgen. De unieke jubileumuitgave Blootboek neem je tijdens de beurs bijvoorbeeld voor de helft van de prijs mee: slechts € 12,50! En wat dacht je van de splinternieuwe editie van 151 naturistische familiecampings voor € 6,50?

Gratis
Natuurlijk geven we op de NFN-stand ook nog een heleboel leuke gadgets weg. De brochure Blootgewoon in eigen land mag je bijvoorbeeld gratis komen ophalen, net als een exemplaar van het winternummer van UIT!. Leuk als presentje voor je buren of familie!

Loot mee
Bovendien worden er elke beursdag twee kleurige hamamdoeken met NFN-logo verloot. De sneldrogende hamamdoeken kunnen worden gebruikt in de sauna, als handdoek, omslagdoek en zelfs als picknickkleed. Kans maken op zo’n handig ding? Kom dan met je NFN-ledenpas naar de Vakantiebeurs en vul een lootje in. Winnaars krijgen uiterlijk een week na de beurs bericht.

Ook kun je in het Hemd van het Lijf-theater meerdere keren per dag meedoen met onze gezellige quiz, waarbij de winnaar naar huis gaat met een goodiebag vol hebbedingetjes.

De Vakantiebeurs 2013 is van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt het Naaktrecreatieplein in Hal 10.

www.vakantiebeurs.nl

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem