Naar de Vakantiebeurs met korting

Nieuws

20 november 2014 -

Van 14 tot en met 18 januari is het weer tijd voor de Vakantiebeurs! Ook NFN is aanwezig met een stand. Wij staan op het Naaktrecreatieplein, samen met onder andere campingeigenaren, buitenlandse organisaties en naturistische reisorganisaties.

Natuurlijk vind je op de Vakantiebeurs informatie over uiteenlopende vakantiebestemmingen. Maar je kunt ook voorpret ervaren via de thema’s Ontdek, Actief, Zien, Samen en Vaar. Loop bijvoorbeeld met een zaklamp door het sfeervolle Camping by night, luister naar muziek in de Caribbean Village of bewonder de mooiste treinreisbestemmingen in de Rail Away-bioscoop. Ook kun je avonturen beleven bij de klimmuur, duikbassin, in de woestijn of jungle.

Kom naar Naaktrecreatieplein
In hal 11 vind je het door NFN georganiseerde Naaktrecreatieplein. Behalve een algemeen informatiepunt is er een landenbalie, een reisbureau, en campingeigenaars uit diverse Europese landen die je persoonlijk vertellen waarom hun terrein de ideale vakantiebestemming is. Ook zijn diverse artikelen uit de NFN-webwinkel tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar, zoals de lekker zachte hamamdoeken met NFN-logo, en de gloednieuwe campinggidsen FKK Reiseführer Europa en De 101 beste naturistencampings. En natuurlijk kun je er van bijna alle Nederlandse naturistencampings en -verenigingen folders vinden.

Praktische info
De Vakantiebeurs is van 14 t/m 18 januari geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, en op vrijdag tot 20.00 uur. Op de website vind je meer informatie.

Je vindt op het Naaktrecreatieplein in ieder geval de volgende exposanten:

 • Reisorganisatie Internatuur
 • Camping La Sesquière
 • Athena (Ossendrecht, Helios, Le Perron)
 • Casa de cinco Hermanos
 • Camping De Reenert
 • Camping Castillon de Provence
 • International Naturist Federation (INF)
 • Natustar (Domaine Laborde, Le Colombier, Les Lauzons, Bagheera, Creuse Nature, Origan Village)
 • Camping El Zorro
 • Vritomartis
 • Federazione Naturista Italiana (Fenait)
 • Deutscher Verband für Freikörperkultur (DFK)
 • Österreichischer Naturistenverband (ÖNV)

Met korting je kaartje bestellen
Er zijn diverse kaarten te koop zoals dag- en middagkaarten. Kijk voor alle kaartsoorten op www.vakantiebeurs.nl.

NFN-leden krijgen een forse korting op de toegangprijs van de Vakantiebeurs. Bestel de kaarten online en betaal slechts € 11,00 voor een dagkaart. Dit levert je dus een korting van maar liefst € 4,50 per kaartje op t.o.v. de kassaverkoopprijs.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem