NFN op sociale media

Nieuws

19 februari 2019 -

NFN maakt gebruik van social media om je te inspireren en informeren. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin en Twitter. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit de NFN verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het betreffende social media platform.

Social-Mediaplatforms
NFN gaat op verschillende social mediaplatforms in dialoog met leden, klanten, gebruikers van app en bezoekers van de websites over haar organisatie, producten en/of diensten. We volgen de berichten over NFN Open & Bloot en onze merken BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN, die voor iedereen toegankelijk zijn op het internet. Daarnaast beantwoorden we berichten die aan NFN zijn gericht. Deze berichten worden niet door NFN bewaard of gekoppeld aan jouw persoonsgegevens.

Social-Mediaplatforms BlootGewoon!

Social-Mediaplatforms Natuurlijk NFN!

Social-Mediaplatforms BlootKompas!

Social-Mediaplatforms NFN

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem