NFN ziet ledental stijgen ondanks crisis

Nieuws

17 december 2014 -

Onlangs maakte de NOS bekend dat veel verenigingen in ledenaantal lijden onder de financiële crisis. NFN lijkt door de trouw en betrokkenheid van haar leden daar geen last van te hebben. Sterker nog: het ledental van NFN is licht gestegen.

Waar NFN in 2013 nog 58.000 leden telde (rechtstreeks bij NFN of via één van de andere naturistenverenigingen), is dat ledental voor 2014 gestegen naar 60.000. NFN gaat daarmee niet mee in de trend waar veel andere verenigingen mee te maken hebben: de negatieve gevolgen van de economische crisis.

Vooral sportverenigingen hebben te kampen met kinderen en volwassenen die tot voor kort lid waren van meerdere verenigingen, maar nu lid zijn van één of geen vereniging. Het aantal leden van sportverenigingen daalde met 1,2 procent. Dit jaar zijn er nog 3,9 miljoen Nederlanders lid van één of meerdere sportverenigingen, blijkt uit cijfers van sportorganisatie NOC*NSF. Het is voor het eerst deze eeuw dat er sprake is van een afname. Dan doet NFN het, samen met de naturistenverenigingen, zo gek nog niet.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem