Nieuw in de webwinkel: hamamdoeken

Nieuws

2 juni 2017 -

Hamamdoeken zijn ideale dunne doeken met een multifunctionele toepasbaarheid en daardoor goed te gebruiken als omslagdoek, badhanddoek, saunadoek of zonnelaken. De doeken absorberen goed, zijn lichtgewicht, nemen weinig plaats in en zijn makkelijk te wassen (bij voorkeur niet in de droger drogen in verband met krimp en de kwetsbaarheid van de opdruk). 

Dus nooit meer zo'n dikke zware stapel strandlakens en handdoeken mee naar de sauna, het zwembad, het strand, de sportschool of de camping, maar hippe en multifunctionele hamamdoeken met witte zeefdruk van ons nieuwe merk BlootGewoon! 
De zware handgeweven kwaliteit is heerlijk zacht en soepel. Bijzonder door het weven met een gemengde draad waardoor de gemêleerd zijn. Bovendien is hij extra lang, waardoor de meeste mensen er in de sauna of op het strand helemaal op kunnen liggen. 

Kijk in de webwinkel voor meer informatie.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem