Nieuwe eigenaars voor camping Le Fiscalou

Nieuws

17 oktober 2013 -

Silvia en Rik van Maanen hebben hun camping Le Fiscalou verkocht. Alles blijft zoals het was, alleen wordt er vanaf november Frans gesproken.

Pas enkele maanden geleden boden ze de camping te koop aan, maar de nieuwe eigenaars zullen hem al in november overnemen. De camping blijft gelukkig naturistisch en ook het website- en e-mailadres blijven hetzelfde. Het enige verschil zal zijn dat de voertaal Frans zal zijn.

Silvia en Rik hebben plannen om naar Duitsland te emigreren en daar een (semi-naturistisch) pension te beginnen. Ze hebben beloofd ons op de hoogte te houden.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem