Bestel voor onder de boom: De Bloot-en-bijna-jarig-kalender

Nieuws

11 december 2014 -

Nog op zoek naar een kerstcadeau? Zoek niet langer en bestel de Bloot-en-bijna-jarig-kalender van NFN!

De Bloot-en-bijna-jarig-kalender is een unieke verjaardagskalender met voor elke maand van het jaar een speelse spotprent over naaktrecreanten. De cartoons zijn gemaakt door Brian Gunther, alias Gunart, die al jaren cartoons tekent voor UIT!. De kalender heeft een A4-formaat en een haakje om hem aan de muur te bevestigen. Hij bevat uiteraard voldoende schrijfruimte en is gemaakt van hoogwaardig gerecycled papier dat met elke pen goed te beschrijven is.

Bestellen
De kalender is te bestellen in de webwinkel en kost € 15,95 (€ 12,50 voor leden) exclusief verzendkosten. Ideaal voor onder de boom!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem