Ondernemers zetten naaktstrand op de kaart

Nieuws

24 april 2018 -

Met de nieuwe kaart van de horeca- en recreatie-exploitanten in de Delftse Hout kunnen blootrecreanten nu weer makkelijk de weg vinden naar de plek waar naaktrecreatie mogelijk is.

Duidelijkheid scheppen voor alles is blijkbaar niet alleen het motto van NFN, maar ook van de ondernemers in de Delftse Hout. Op de nieuwe kaart van het gebied presenteren zij zichzelf, het recreatiegebied en … de naaktligweide! Vernieuwend, omdat het strand niet officieel is aangewezen en de gemeente het strand nergens vermeldt. Afgelopen jaar nog haalde een wetsvoorstel de ligweide opnieuw een officiële status te geven, net geen meerderheid in de gemeenteraad. Dit voorstel werd ook door NFN ondersteund, omdat het duidelijkheid schept voor alle bezoekers.

NFN is dan ook blij dat de ondernemers nu ook voor duidelijkheid hebben gekozen door de ligweide letterlijk op de kaart te zetten! Zo weet iedereen waar hij aan toe is. En zeg nou zelf, blootrecreanten willen toch zeker wel een hapje en een drankje doen in een mooi recreatiegebied na het zonnen?

Ontdek alle mogelijkheden van recreatiegebied Delftse Hout en download hier de nieuwe folder.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem