'Ongewenst naakt' in Binnenlands Bestuur

Nieuws

15 september 2009 -

Het onafhankelijk weekblad Binnenlands Bestuur heeft in het eerste nummer van september 2009 een artikel gepubliceerd over de verdwijning van naaktstranden door seksoverlast. Onlangs verdween om die reden bijvoorbeeld het naaktgedeelte van het E3-strand in Eersel.

De overlast van ongewenst naakt wordt groter en de echte naaktrecreant lijkt hiervan de dupe te worden. Ook door het beleid en de reactie van diverse gemeenten op deze overlast door naaktsranden dan maar te sluiten of te verbieden.

In het artikel geven NFN-directeur Henk Jan Kamerbeek en NFN-medewerker Bernd Huijser (belangenbehartiging openbare naaktrecreatie) commentaar. Lees 'Ongewenst naakt' in Binnenlands Bestuur.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem