Rumoer rond naaktstrand De Potten

Nieuws

13 oktober 2016 -

“Homoseks plaagt naaktstrand De Potten” kopte de Leeuwarder Courant gisteren. Uiteraard heeft NFN onmiddellijk contact gezocht met de gemeente Súdwest-Fryslân. NFN heeft aangeboden om samen met vaste bezoekers de problematiek te inventariseren op momenten dat naaktrecreanten het strand bezoeken. En om te onderzoeken of de bezoekers ook een rol kunnen vervullen in het tegengaan van de overlast.

Het probleem speelt al sinds langere tijd. Deze zomer bood NFN de gemeente de speciale NFN-strandborden aan. De pictogrammen geven aan hoe je je op het strand dient te gedragen en hebben dus een preventieve werking. Daarnaast moeten ze ook aanzetten tot discussie, wanneer misdragingen hiertoe aanleiding geven.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem