Te koop - camping met magnifiek uitzicht over de heuvels van Limousin

Nieuws

22 juni 2015 -

In het hart van Limousin nabij de rivier La Vienne ligt de camping Domaine des Monts de Bussy. Het hoogste punt van het terrein (495 m) biedt een prachtig vergezicht op de heuvels van Limousin. Deze naturistische camping staat te koop.

Domaine des Monts de Bussy (10 ha) heeft 20 staanplaatsen en 12 stacaravans (waarvan 2 in particulier eigendom) en heeft goede voorzieningen. Waaronder een verwarmd zwembad, een speeltuin, bibliotheek, 2 sanitairblokken, een ruime shelter, barlicentie (klasse 4) en een snacktruck.

Het woonhuis met schuur staan op het terrein. De vraagprijs is € 300.000,-. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de eigenaresse Bernadette per post of e-mail (montsdebussy@wanadoo.fr). Graag reacties in het Frans of Engels!

De camping blijft open totdat deze verkocht is. Voor meer informatie over de camping, klik hier

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem