Topvakantie voor jongeren in Frankrijk

Nieuws

25 juni 2014 -

Er zijn al ruim 50 aanmeldingen binnen voor de jaarlijkse jongeren-kampeervakantie op camping Le Colombier. Maar er is nog plek voor meer! Deze zomervakantie is alleen bestemd voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar die lid zijn van NFN.

Je kunt natuurlijk direct lid worden, mocht je mee willen. Wist je al dat lidmaatschap van NFN helemaal gratis is tot je 18e?

De reis duurt van 25 juli tot en met 10 augustus en je reist per bus naar Frankrijk.

Wil je meer weten over prijzen, aanmelden en hoe andere jongeren de vorige vakanties hebben ervaren? Lees dan de NFN-Jongeren Nieuwsbrief »

Of mail je vragen naar: zomervakantie@nfn.nl

Meteen inschrijven kan ook: Inschrijfformulier NFN-Jongeren Zomervakantie 2014 »

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem