Van Gogh Naked

Nieuws

6 augustus 2014 -

Bloot rondlopen tussen de schilderijen over Van Gogh. Wat voor ervaring geeft dat? We gaan het merken op zaterdag 6 september. Dan is er speciaal voor NFN-leden en introducés een avond om een bijzondere expositie over Van Gogh naakt te bekijken. Alle werken zijn re-created, opnieuw gecreëerd.

De tentoonstelling ‘Van Gogh, The Ultimate Collection’ vindt plaats in het souterrain van de Beurs van Berlage en is op zaterdagavond 6 september door NFN-leden en introducés bloot te bezoeken. Er is die avond een uitkleedruimte en een bewaakte garderobe.

Kaartjes kosten € 10,00 per persoon, zijn inclusief een drankje na afloop en worden aan de deur verkocht. Toegang is alleen op vertoon van de NFN-ledenpas en een ingevulde voucher.

Elk NFN-lid mag drie introducés meenemen. De expositie is die avond van 17.30 tot 22.00 uur geopend (laatste entree om 21.00 uur). 

Om de privacy te waarborgen is het gebruik van smartphones en camera’s niet toegestaan. Mogelijk is er namens NFN een fotograaf aanwezig en enkele mensen van de schrijvende pers. Let op: de expositieruimte is enkel toegankelijk via trappen.

De voucher voor het evenement is te vinden in het nazomer nummer van UIT!

Van Gogh, The Ultimate Collection

Beurs van Berlage
Beursplein 1, Amsterdam

De tentoonstelling is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op www.vangoghexhibition.com

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem