Voorstel opheffen naaktstrand Meerwijck naar gemeenteraad Hoogezand-Sappemeer

Nieuws

11 mei 2015 -

Op maandag 18 mei a.s. vergadert de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer over de voorgenomen maatregel tot sluiting van het naaktstrand in Meerwijck.

NFN zal in deze opiniërende vergadering de raadsleden toespreken en vooral de juridische achtergronden en gevolgen van opheffing van het naaktstand benadrukken.Uiteraard heeft NFN de gemeenteraadsleden ook schriftelijk geïnformeerd over haar standpunt .

Op 1 juni neemt de gemeente een definitief besluit. Wij houden je op de hoogte. Bezoeker van het naaktstrand en niet eens met sluiting? Neem contact op via info@nfn.nl.

Reactie NFN op voorstel opheffen naaktstrand Meerwijck (pdf)

Zie ook:
- Berend Botje niet meer bloot op het strand?

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem